Om SDO

Somali Diaspora Organisation (SDO) blev etableret i 2004, og er en engageret og aktiv interesseorganisation med stor folkelig forankring samt netværk  både lokalt og globalt.

SDO er en del af en international bevægelse, som  siden vores etablering har spillet en førende rolle i forhold til forbedre vilkårene for den somaliske   diaspora i Danmark og resten af verdenen.

Fra 2007 gennemgik SDO en større udvikling, hvor vores fokusområde blev udvidet til også at omfatte nødhjælp – og udviklingsarbejde.

Vi er en engageret interesseorganisation som arbejder helhedsorienteret for, at især dansk-somaliere har samme vilkår og muligheder som resten af samfundet. Dette gør vi igennem øget fokus på uddannelse, sundhed, beskæftigelse samt demokrati – og medborgerskab.

I Afrikas Horn arbejder vi med kapacitetsopbygning af vores samarbejdspartnere samt opgraderingen af skole – og sundhedssektoren i hele landet. Vi arbejder ligeledes med iværksætteri, genopbygning, ligestilling samt generel demokrativirksomhed.